enhr
Dobrodošli!

Hostel & Rooms Ana nalazi se u samom srcu starog grada Dubrovnika na samo par koraka od ulice  Stradun koju se može vidjeti sa svakog prozora. Na samo sekund udaljen stari grad pruža Vam priliku  da osjetite njegovu bujnu povijest kroz spomenike i muzeje, a njegovu dušu doživite kroz njegove  ulice..

Naše sobe i apartmani se nalaze na tri lokacije udaljene samo 100m od mora, a glavni hostel u kojem  se nalazi recepcija senalazi na adresi Kovačka 4. Nudimo Vam spavaonicu sa krevetima, sobe sa  zajedničkim ili privatnim kupaonicama te apartmane. Za centar Dubrovnika cijenom i više nego  pristupačni, naši smještaji Vam nude kompletno opremljenu kuhinju za spremanje i konzumaciju,  rashladne uređaje za spremanje hrane te ostalu opremu kao što su TV, Internet, klima uređaj,  skladište prtljage, itd.

U neposrednoj blizini nalaze se trgovina, ljekarna, banka, pošta, autobus i brodska luka. Uz prekrasni  Dubrovnik i uvijek Vam dostupnu dragu Anu, organizacija provoda za vrijeme vašeg odmora jedino  može biti zadovoljstvo...

Napomena: ne primamo kreditne kartice, isključivo gotovina prilikom dolaska.

Knjiga utisakaguest_book (222x110)Anna's hospitality was amazing. A beautiful lady inside and out! Home cooked food- delicious! Her daughter also very helpful, have recommended this hostel to everyone!!!!.
pročitaj više
O Dubrovnikuabout dubrovnik 8 (720x137) Okružen je jedinstvenim srednjovjekovnim zidinama dugim 1940 metara koje su očuvane u svom izvornom obliku i otvorene posjetiteljima kao najveća atrakcija Dubrovnika. Kao jedan od prvih u Hrvatskoj, od 1979 godine grad uživa zaštitu svjetske organizacije UNESCO. Zahvaljujući svojoj bogatoj povijesti, zemljopisnom položaju, blagoj klimi, tradicionalnoj ljubaznosti, znanju i iskustvu u turizmu Dubrovnik je prepoznat na turističkim tržištima po visokoj kvaliteti svog turističkog proizvoda. Dubrovnik je i destinacija za uživanje u odmoru, zračnim linijama izuzetno dobro povezana sa svim većim centrima Europe. Dubrovnik je grad koji očarava, u kojeg se zaljubite i uvijek iznova dolazite, tragajući za njegovim bezbrojnim pričama, otkrivajući u njemu jedinstvene doživljaje. Povijest je prisutna u svakom dijelu ovoga Grada, jer on je u isto vrijeme grad muzej i živa pozornica, idealan spoj povijesti i suvremenosti. Svaki kutak jadranskog bisera, kako ga nazivaju posjeduje svoju vrijednost...

pročitaj više